Zoran Bogolin poveo opatijskog drugoligaša u pripreme za nastavak sezone

Zoran Bogolin započeo je danas pripreme Opatije za proljetni dio sezone. Pred Opatijcima je težak zadatak osigurati spašavanja drugoligaškog statusa. U odnosu na proljetni kadar od istaknutijih imena u klubu više nema Bojana Kneževića, Marka Bjelanovića, te vratara Baždarića, a iako je bio na prozivci status Elvira Malokua je upitan.

Od novih/starih lica u redovima Opatijaca svakako treba spomenuti dva povratnika Tonćija Kukoča i Antonija Pejanovića. Osim dvojca u redove crno bijelih vratio se iz NK Krka i Edin Junuzović, iz Hrvatskog dragovoljca stigao je Ganac Seth Amoateng koji će pokušati pojačati napadački dio momčadi, Paolo Grbac stigao je iz talijanskog niželigaša Mestrea, stoper Nikola Gavrić iz konkurenta Sesveta, a na prvi dan priprema priključio se i mlađi brat Bogolin – Val koji je stigao iz kadeta Rijeke.

U planu je odraditi devet pripremnih utakmica, a već ove subote na rasporedu je prva u nizu protiv Olimpije u Poreču. Opatijci će 12. siječnja na pripreme u Medulin gdje će igrati Arena kup, a nakon toga već tradicionalno dolaze na turnir Drago Parać u organizaciji NK Dubrave. Generalka protiv Crikvenice zakazana je za 5. veljače.