Za Krznara pobjeda imperativ u derbiju

Za Dinamo derbi u Gradakom vrtu dolazi u nezgodnom trenu, a pogotovo za trenera Krznara koji bi se novim kiksom mogao i oprostiti od klupe plavih. Ispadanje iz LP, odlazak Majera i brojne ozljede ključnih igrača otežavaju situaciju Dinama u današnjem derbiju.

Niti kod Bjelice situacija nije bajna. Poraz u Istri je pokazao koliko je njegova ekipa zapravo limitirana. Poraz od Dinama kod kuće bi to i potvrdio, pogotovo ako se uzmu u obzir svi problemi sa izostancima plavih.

‘ Kod nas je uvijek usmjerenje na prvu sljedeću utakmicu. Ona je uvijek najvažnija, a ova protiv Osijeka zaista jest. Sve snage smo usredotočili na sraz u Gradskom vrtu. Spremni smo, jedva čekamo početak derbija ‘ – najavio je susret trener Dinama Damir Krznar.

Problem u obrani Dinama se nastavljaju, Lauritsen bi se trebao naći na klupi, dok je Teophile osjetio zatezanje u loži, međutim trebao bi biti spreman. Perić je sigurno out, dok Ademi bi mogao zaigrati većeras, ali tek u nastavku.

‘ Dinamo je sjajna momčad, sa sjajnim igračima i odličnim trenerom. Ostvarili su svoj cilj igranja minimalno Europske lige. Liga prvaka je šlag na tortu, ali već ulaskom u grupnu frazu Europa lige su ispunili svoj cilj. Vidjet ćemo kako će se to reflektirati na njih u nedjelju, ne mogu predvidjeti ni sastav ni sustav jer su dosta mijenjali u zadnje vrijeme, ali pripremit ćemo se na najbolji mogući način. Važno je da mi budemo vrhunski, ako je tako onda su izgledi za pobjedu u svakoj utakmici velike.’ – kazao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Osijek nema većih problema sa izostancima. Na listi ozlijeđenih su tek Erceg i Brlek.