Vrbovec s tri pobjede u nizu odlazi u goste Kurilovcu: Utakmicu najavljuje Josip Colarić

Pred nama je 30. kolo 3.HNL Središte, a borba za ostankom postala je iznimno napeta. Vrbovec je uspješnim nizom uspio doći na samo dva boda od pretposljednjeg Španskog i sada im puše za vratom. Segesta i Vrapče u donjem su dijelu tablice i do kraja nam je preostala dramatična borba za ostankom. Baš zato za današnjeg sugovornika odabrali smo igrača koji će biti dio susreta koji izaziva posebnu pozornost, a to je susret u kojem se sastaju Kurilovec i Vrbovec. Za prognozu kola izabrali smo Josipa Colarića, najboljeg strijelca i glavnu uzdanicu Vrbovca. Josip je u dosadašnjem dijelu zabio 11 pogodaka za trenutno posljednjoplasiranu ekipu 3.HNL Središte i sušta je suprotnost tupoj špici kako se predstavlja na društvenim mrežama.

U 30. kolu Vrbovec na krilima tri pobjede u nizu gostuje kod indisponiranog Kurilovca. Iako su u srijedu izgubili polufinalni susret kupa NSZŽ od Samobora, poraz ne bi smio utjecati na pozitivnu atmosferu uoči završetka sezone jer Vrbovec je od ekipe koju su svi već otpisali itekako u igri za ostankom u trećoj ligi.

CRONOGOMET: Jel vas uzdrmao poraz u kupu nakon tri prvenstvene pobjede?

JOSIP COLARIĆ: Nije nas previše uzdrmala utakmica. Naravno nisi sretan kad izgubiš ali bitnija nam je utakmica koja slijedi, ona protiv Kurilovca.

CRONOGOMET: Kakva je atmosfera u svlačionici pred subotnji susret?

JOSIP COLARIĆ: Atmosfera je odlična, pogotovo nakon posljednjih utakmica. Osjećamo da smo blizu ostanka i jedva čekamo subotu.

CRONOGOMET: Očekuješ li nešto opuštenijeg protivnika s obzirom da su ispali iz borbe za prvo mjesto, a vi imate puno veći imperativ pobjede u ovom susretu?

JOSIP COLARIĆ: Ne očekujem, mislim da će sigurno ići 100 posto. Najvažnije je da trebamo gledati sebe, ako smo mi pravi svakoga možemo pobijediti.

CRONOGOMET: U drugom dijelu sezone igrate znatno bolje, je li razlog tome isključivo problem sa koronom u prvom dijelu sezone ili je nešto drugo bilo u pitanju?

JOSIP COLARIĆ: Pa sa koronom je sve počelo i onda kao da je sve krenulo nizbrdo. Dosta utakmica nismo igrali brat i ja što zbog povreda, što zbog privatnih razloga. Naravno nije bila ni zdrava atmosfera, kao što je to recimo danas.

CRONOGOMET: Koja ti je najteža utakmica u dosadašnjoj sezoni i zašto?

JOSIP COLARIĆ: Svakako bi izdvojio pobjedu u Lučkom 2:3.

CRONOGOMET: Kakva je suradnja sa trenerom Biškupom?

JOSIP COLARIĆ: Sa trenerom Biškupom imam odličan odnos, jako ga poštujem i samo mi je žao što ga nisam prije upoznao.

CRONOGMET: Kakav je osjećaj dijeliti teren sa dvojicom braće? Koga bi izdvojio od suigrača sa kojim se najbolje slažeš na terenu?

JOSIP COLARIĆ: Naravno lijep je osjećaj, mislim da se više svađamo na terenu nego izvan njega, al to je kod nas normalno. Inače imamo vrlo dobar odnos i većinu vremena provodimo zajedno. Uz Domagoja, najbolje mi odgovara igra dvojice suigrača, a to su Alen Babić i Mario Ćosić.

CRONOGOMET: I za kraj koga vidiš kao prvaka ove godine?

JOSIP COLARIĆ: Mislim da će Jarun biti prvak. Mislim da su ipak oni najkvalitetnija momčad lige.

Josipova je prognoza je da Vrbovec ostaje u 3.HNL Središte, ali uz to dao nam je i prognozu 30.kola. Mi prognoziramo da će Josip do kraja prvenstva nastaviti puniti protivničke mreže.

Prognoza Josipa Colarića:

Gaj Mače – Jarun x
Vrapče – Mladost Petrinja 1
Trnje – HAŠK 1
Karlovac – Maksimir 1
Kurilovec – Vrbovec 2
Dugo Selo – Zagorec 1
Lučko – Špansko 1
Segesta – Bistra 2
Trešnjevka – Ponikve 1