Vodeća Opatija remizirala u Kustošiji

Vodeća Opatija gostovala je u Kustošiji, a obje ekipe ponudile su nam standardno tvrd drugoligaški nogomet. Završilo je bez golova, ali i bez izrazitih šansi s obje strane.

Uvodne minute donijele su nam ispitivanje snaga. Prvu priliku imala je Kustošija. Iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara probao je svoj udarac Pavković, rezultat pogođen živi zid i korner za domaće.

U 28. minuti Opatija ima svoju prvu priliku vrijednu spomena. Elvir Maloku ušao je s boka u domaći šesnaesterac i pucao po golu, a domaći vratar Šušković sjajno je obranio udarac dok je u nastavku akcije domaća obrana uspijela otkloniti opasnost pred svojom golom.

U drugom dijelu utakmice gledamo puno bolju Opatiju, tek u posljednjih desetak minuta domaća momčad se uspijela oduprijeti i pokušala doći do tri boda.

Opatija je u 79. minuti imala priliku koju je upropastio Glavaš, dok je u 86. minuti Kustošija probala preko Roka Ivankovića iz slobodnog udarca ali njegov udarac odlično odbija u korner golman Opatije Berković.

Zanimljivo i preostala dva današnja susreta između Dugopolja i Osijeka II, te Dubrave i Sesveta završile su bez pogodaka.