Utakmica koja je ispunila sva očekivanja. Jarun prošao u polufinale kupa ZNS-a

Dugo najavljivana utakmica jučer je odigrana na igralištu NK Jaruna. Dva pretendeta za sam vrh 3. HNL Središte susreli su se u 1/4 kupa ZNS-a. A kada je takva najava utakmice, ni posjeta nije razočarala. Momčadi su počastili 400- tinjak gledatelja rezultatskim preokretima i sjajnim potezima.

Nakon početnog odmjeravanja snaga povela je momčad Jaruna pogotkom sa bijele točke. Siguran izvođač je bio je Prijić. Gosti su se vrlo brzo pribrali te blitzkriegom preokrenuli vodstvo domaćina preko Poldrugača (37.min) također s 11m, te povratnika iz inozemstva Guje (41.min). Treba napomenuti kako su oba jedanaesterca bila ispravno dosuđena, te pohvaliti suca Dadića.

U drugom poluvremenu vidjeli smo samo jednu momčad. Vrlo brzo, sjajni Prijić (46.min) vratio je utakmicu na početak, dok je hitronogi Bamba (51.min) sebi na nesvojstven način pogodio glavom za potpuni preokret. Do kraja vezni red Jaruna držao utakmicu u sigurnim vodama, da bi Prijić potvrdio pobjedu (90+) i nastavio tamo gdje je stao sa igrama u Vinogradaru.

Sve u svemu odlična utakmica, dostojna ranga više. Biti će zanimljivo ove godine gledati okršaje u uvijek zanimljivoj 3.HNL Središte.

Valja napomenuti kako se danas održava ždrijeb polufinala, a preostale momčadi u ždrijebu su NK Sesvete, NK Maksimir, te NK Trešnjevka.

NK JARUN – NK TRNJE 4:2