U utakmici Sesveta i Rudeša izostali golovi. Za takav rasplet najzaslužniji vratari

Susret Sesveta i Rudeša ponudio je dobar nogomet ali nažalost i utakmicu bez golova. Najveće zasluge za to imaju vratari. Marko Mikulić na golu Sesveta izluđivao je napadače Rudeša, dok je rudeški vratar Baždarić s druge strane obranio kazneni udarac Majiću.

Sesvete su već na samom startu propustile veliku priliku, no s gol crte spašava branič Rudeša. S druge strane najopasniji igrač Rudeša Abdurahimi prijeti u 20.minuti, no njegov udarac odlazi pored gola. U 28. minuti griješi domaća obrana, a lopta opet dolazi do Abdurahimija koji propušta još jednu priliku.

Drugi dio počinje novom prilikom Abdurahimija, no danas su zakazale njegove nišanske sprave. U 63. minuti kazeni udarac dobivaju Sesvete. Loptu uzima Majića, no njegov udarac s 11 metara brani Baždarić. Nakon toga Sesvete potpuno nestaju, dok Rudeš silovito prijeti. U 76. minuti za Rudeš prazan gol promašuje Andačić. Do kraja utakmice Marko Mikulić na golu Sesveta spašava bod domaćinu sa par sjajnih obrana. U 90. minuti novu priliku ima Abdurahimi, no Mikulić ponovno brani nakon čega se lopta odbija do Durdova koji iz blizine pogađa prečku.

Na kraju obje ekipe mogu biti zadovoljne s osvojenim bodom. U idućem kolu Sesvete putuje u Vinkovce na noge Cibaliji, dok će Rudeš ugostiti Solin.

NK SESVETE – NK RUDEŠ 0:0