Trnje se pobjedom protiv Ponikvi približilo vrhu trećeligaške tablice

Nedjeljna matineja na Trnju ponudila nam je utakmicu domaćin protiv neugodnih Ponikvi. Baš su Ponikve prve zaprijetile već u 5.minuti. Lovro Banovec pobjegao je domaćoj obrani i izašao oči u oči s golmanom Trnja Gudeljom, no izgleda kako se Banovec preplašio šanse jer njegov traljav udarac odlazi pored gola Trnja.

Prvu šansu Trnje propušta u 22.minuta kada se Guja netipično za njega ne snalazi u šansi, te pada preko lopte. Druga šansa vrijedna spomena za Trnje dogodila se u 44. minuti kada se ponovno Guja našao u prigodi. Sjajno se oslobodio čuvara, šutirao s 10 metara, ali pored desne vratnice vratara Orlovića.

U 58. minuti Trnje dolazi do vodstva, preko Ceraja. Nakon gužve unutar kaznenog udarca lopta se odbija na 16 metara, gdje je dočekuje Ceraj i glavom zabija od prečke u gol Orlovića za 1:0. Odmah nakon pogotka Trnje se povlači, a Ponikve opasno prijeti. U 75.minuti Azizi prijeti iz slobodnog udarca, no lopta odlazi tik uz vratnicu domaćeg gola. Četiri minute kasnije Trnje povisuje na 2:0. Sjajno je Guja povukao kontru, prosliejdio loptu do Ribića koji još bolje pronalazi strijelca Marelju za povećanje vodstva domaćih na 2:0.

U 85. minuti gostujući igrač Bartolić pogađa glavom prečku nakon ubačaja sa strane, a samo minutu kasnije Ponikve uspijevaju smanjiti preko Azizija. Nažalost po goste slavlje nije dugo trajalo jer je u 89. minuti Trnje preko Ivana Marka Gašpara odvelo utakmicu u sigurne vode i konačnih 3:1.

NK TRNJE – NK PONIKVE (Ceraj, Marelja, Gašpar / Azizi)