Trnje s minimalnih 1:0 bolje od Lučkog

U pripremama za novu trećeligašku sezonu Trnje je na svom terenu dočekalo momčad Lučkog. Utakmica se igrala od 18 sati po vrlo teškom i sparnom vremenu no to čini se nije omelo igrače da pruže dobru partiju.

Prvih 45 minuta svakako je pripalo domaćinima a već u 6.minuti najbolju prigodu koju pruža nogometna igra zapucao je Poldrugač koji je sa 11m pogodio gredu. U nastavku igre još je 2 puta nekad prvoligaški vratar Koprić spašavao goste a pred kraj prvog poluvremena još je jednom okvir gola bio saveznih Lučkog.

Drugi dio sa nekoliko izmjena i jedna i druga momčad otvaraju sa dosta grešaka i nervoze. Prvi su ritam i posjed preuzeli nogometaši Trnja te u 65.minuti ponovo gledamo jedanaesterac. Još jedna neopreznost u vlastitom kaznenom prostoru daje novu šansu za Trnje da dođe do prednosti. Ponovno je loptu na 11 metara namjestio Poldrugač no ovoga je puta bio precizan i siguran i donio vodstvo svojoj momčadi 1:0.

Do kraja susreta izostale su prave prigode s jedne i druge strane i utakmica je završila minimalnom pobjedom domaćina.

Do kraja priprema Trnje ima još prijateljski susret protiv Bjelovara dok i gosti najavljuju jednu probu prije prvog kola idućeg vikenda, oni bi ovaj vikend trebali odigrati još jedan test dvoboj no zasad još nema najave protivnika.