Trnje s potpuno novom momčadi kreće u novu sezonu. Trener Bezer optimist iako je svjestan da mu neće biti lako.

Nogometaši Trnja krenuli su s pripremama za novu sezonu. S obzirom da se prvenstvo prekinulo nakon samo dva kola proljetnog dijela prvenstva može se reći da je ekipa potpuno nova što nam potvrđuje i trener Denis Bezer.

– Na raspolaganju imam 15 novih igrača. Teško je tako raditi, ali je jasno da financije dirigiraju koliko dugo možete zadržati određene igrače. Istina je da sam ja doveo igrače koje sam htio, ali opet kažem, treba sve to uigrati, a to je proces koji traje. Uvijek je bolje imati momčad s manje kvalitete koja je na okupu nekoliko godina, nego da imate momčad tjedan dana iako je prepuna kvalitete – govori nam Bezer.

Ambicije uprave i njega su da se igra što bolje, i da se odigra prvenstvo jer svima je dosta pauze.

– Korona nas je poremetila. Ne samo nas, cijeli svijet je u problemu. Nadam se da je to iza nas i da ćemo odigrati sezonu do kraja. O ciljevima je teško govoriti jer iza nas je pola godine pauze što nam se nikad nije dogodilo. Niti jedan klub ne zna što može očekivati, naše je napraviti stvari najbolje što možemo pa vidjeti – kazao nam je za kraj Bezer koji je jurio na trening svoje momčadi.