Trnje na Pogon Pavleka i Guje razbilo Mače i skočilo na drugo mjesto 3.HNL Središte

Iako se očekivao neizvjestan dvoboj jer ove dvije ekipe samo tri boda su djelile na ljestvici to se, nažalost, ili na sreću ako pitate pobornike NK Trnja, nije dogodilo. Već u 22. minuti na semaforu je svjetlilo 3:0 za domaću ekipu i tu je utakmica praktički bila zaključena.

Najveća prijetnja po gol gostiju se svakako očekivalo da će bit Guja, i dok su se obrambeni igrači usredotočili na njega, pojavio se Pavlek, stoper koji ove sezone igra odlično, i zabio u 12. minuti za 1:0. Samo četiri minute kasnije već je 2:0, ovaj put pogodak je zabio Guja. Još su se gosti oporavljali od šoka što su im priredili donaći, a Pavlek novim pogotkom donosi velikih 3:0.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a trener Gaja Tomašković iziritiran nastupom svojih nogometaša na poluvremenu mijenja čak tri igrača. To je koliko toliko urodilo plodom jer drugih 45 minuta završilo je 1:1.

U 58. minuti Ribić trese vlastitu mrežu i donosi tračak nade za Gaj, no i to je kratkog vijeka, naime Antonio Kćira u 68. postavlja konačnih 4:1 i skok Trnja na drugo mjesto na ljestvici.