Trnje – Mače; derbi u kojem će uživati svaki ljubitelj niželigaškog nogometa. Još da se može na stadion…

Odgođeni dvoboj koji se trebao 8.10. na trnjanskoj bombonijeri između Trnja i Gaj Mača odigrat će se sutra, ovaj put ne u 11 sati u koliko igraju ova dva kluba, nego u 15h. Šteta je samo što će ovaj dvoboj biti zatvoren za javnost, a garantiramo vam da se susret igra u 11 sati u nedjelju i da su stadionu otvoreni da bi bio dupkom pun. Ali eto, malo stožer, malo HNS i imat ćemo 30-40 ljudi na tribinama. A vrijedit će možda stati i iza ograde i pogledati ovaj dvoboj.

Domaćini su na tablici na 4. mjestu i ako sutra dođu do tri boda samo su tri boda iza vodećeg Jaruna, a s druge strane, ako Gaj dođe do 3 boda, imat će isto bodova kao Trnje – 21. Ulog je velik i trener Bezer s jedne strane i Tomašković s druge strane sigurno su dobro pripremili svoje momčadi. Prošlo kolo obje ekipe su slavile 5:0 na svom terenu. Mladost Petrinja je pala u Trnju, a Ponikve u Maču.

Bit će ovo dvoboj i dva sjajna napadača. Marko Guja koji ove godine igra vrhunski nogomet i sigurno zaslužuje i više pohvala, a možda i pokoji drugoligaš da ga dođe pogledati, jer kako taj igra – svaka čast. Prošla utakmica tri komada i individualna predstava za prste polizati.

S druge strane Dino Cvrtila koji je prošlo kolo Ponikvama zavaljao dva komada. Mogao je i više, ali je bio milostiv prema Zelenima sa zapada Zagreba. A tu je i Šaban koji svakome može zabiti nekoliko komada ako je njegov dan.

Stoga, ako volite nogomet, pogotovo onaj niželigaški, i niste zaposleni, a u vrijeme korone je vrlo lako da niste onda dođite na Trnje pa stanite makar iza ograde i uživajte u ovom dvoboju. I da, ako ste u samoizolaciji, nemojte dolaziti. I stavite maske, ne budite šu….,ups, zamalo sam opsovao.