Trešnjevka nakon jedanaesteraca u polufinalu kupa ZNS-a

Pred otprilike 100ak gledatelja na stadionu u Lučkom odigrana je utakmica četvrtfinala kupa ZNS-a. Novi trećeligaš Trešnjevka dobru formu pokazuje već u prvim pripremnim susretima a pratili smo ih prošle subote kada su vrlo dobrom partijom savladali Vrapče.

Dobru igru Trešnjevka je pokazala i u današnjoj utakmici te već od prvog sučevog zvižduka djeluju kao bolja i konkretnija momčad. Trener Lopac posložio je sastav koji je na terenu izgledao vrlo kompaktno i čvrsto a prigode su stvarali nakon dobrog presinga i oduzetih lopti na sredini terena. Lučko ima problema u igri i ponovno su ih pokazali i u današnjoj utakmici.

Valja biti pošten prema igračima i istaknuti da je utakmica igrana od 17:30 minuta kada je temperatura još debelo pokazivala preko 30 stupnjeva i sasvim sigurno u ovoj fazi priprema da su obje momčadi imale problema sa svježinom.

U drugom dijelu Lučko se nametnulo i imali su domaćini nekoliko opasnih situacija pred vratima Trešnjevke no nisu se najbolje snalazili u njima najprije Šinko a potom i Ceraj. Ostalo je 0:0 i krenulo se s izvođenjem jedanaesteraca. Junak raspucavanja bio je gostujući vratar Dominik Lončarić koji je obranio 2 jedanaesterca i omogućio svojoj momčadi prolazak u polufinale.

NK Trešnjevka se sada okreće nastavku priprema i već u subotu, 01.08 gostuje u jutarnjim satima od 09:30 kod momčadi NK Špansko nakon toga na praznik 05.08 igraju protiv ekipe Ponikva a u petak 07.08 od 18 sati ih čeka novi test ovog puta na Maksimiru gdje im je protivnik drugoligaška ekipa Dinamo 2.