Tottenhamovi igrači pripremaju se u Župi dubrovačkoj

FOTO: Dubrovačkiportal.hr

Kako prenosi Dubrovački portal, Davinson Sanchez (reprezentativac Kolumbije), Giovani Lo Celso i Cristian Romero (reprezentativci Argentine), igrači engleskog premierligaša Tottenhama, treniraju na novom travnjaku županijskog ligaša u Čibači.

Cristian Romero i Giovano Lo Celso, dvojac je od četvoro protjeranih argentinskih reprezentativaca iz Brazila. Stigli su u Dubrovnik na desetodnevnu karantenu, kako bi se mogli vratiti u Veliku Britaniju i priključiti svojoj momčadi. U karanteni se nalazi i najskuplji reprezentativac Kolumbijac Davinson Sánchez, te kondicijski treneri Spursa pod čijim budnim okom se trojac priprema za nastavak sezone. Zbog reprezentativne akcije i zabrane ulaska u Veliku Britaniju propustit će susret s Crystal palaceom koji se igra ovog vikenda.

Trojac je po dolasku u Hrvatsku trebao pokazati samo negativan test na koronu, te nisu trebali ići u samoizolaciju, dok je u Velikoj Britaniji propisana desetodnevna karantena za osobe koje dolaze iz Južne Amerike. Ovako će provesti deset dana u Hrvatskoj, spojiti ugodno s korisnim, te se vratiti u Englesku bez potrebe odlaska u izolaciju.

Nažalost po navijače i znatiželjnike, treninzi Tottenhamovih prvotimaca zatvoreni su za javnost.