Strijelac Menalo: Sretan sam zbog pogotka; Krznar: Drago mi je da možemo računati na njega

FOTO: DINAMO YOUTUBE

Europska jesen je osigurana, a to je bio cilj pred početak ove sezone. Upravo to je rekao i trener Krznar nakon utakmice, ali prije svega se dotaknuo teškog terena na kojem su danas Modri igrali utakmicu.

– Teška utakmica, jako teška utakmica u kojoj nam je najveći protivnik bio teren na kojem je gotovo nemoguće bilo igrati. U drugom djelu je bilo lakše jer je teren postao vlažniji. Izuzetno sam zadovoljan, pametna i mudra igra na rezultat i samo mogu reći da je cilj ispunjen – rekao je za službeni YouTube kanal Dinama.

Luka Menalo je zabio.

– Izuzetno važan pogodak za njega. Igrač koji može donijeti prevagu, igrač dubine i drago mi je da možemo računati na njega – nastavio je Krznar i dotaknuo se atmosfere na tribinama.

– Fantastična atmosfera, baš je bilo lijepo igrati. Baš smo razgovarali o tome, već smo i zaboravili kako je čuti istinski huk s tribina – govori Krznar.

Nakon prolaska slijedi Legija

– Prvo Rijeka, koncentriramo se na to, a o Legiji ćemo nakon toga – zaključio je.

Strijelac Luka Menalo je naravno bio najsretniji u Dinamovoj svlačionici. Posudba za posudbom i onda pogodak u Europi.

– Nisu nas iznenadila, očekivali smo ovakvu utakmicu. Dobro smo se postavili i sačuvali prednost. Sretan sam zbog pogotka i doprinosa ekipi – rekao je igrač Modrih.

Upitan je i o tome je li osjećao pritisak

– Nisam osjećao pritisak, ali već sam četiri godine dio obitelji Dinama, silno želim uspjeti u Dinamu i drago mi je da sam zabio – govori.

Sljedeća utakmica je protiv kluba u kojem je prošlu sezonu proveo na posudbi.

– Je, ali nema popusta, nadam se pobjedi – zaključio je.