Stanko Jurić karijeru nastavlja u Italiji

Hajduk je na svojim službenim stranicama objavio kako je postignut dogovor s Parmom oko transfera Stanka Jurića, koji će tako nogometnu karijeru nastaviti u talijanskom klubu.

Stanko je stigao u Hajduk iz Dugopolja početkom 2018. godine, a debi za prvu momčad čekao je do ljeta i 2. pretkola Europske lige u kojem su Bijeli gostovali kod Slavije u Sofiji. Ušao je s klupe u sedmoj minuti susreta, a već u 24. minuti postigao je pogodak za 1:0.

Za Hajduk je odigrao 93 službene utakmice pritom zabivši osam golova i upisavši pet asistencija. Posljednji susret odigrao je protiv Lokomotive na Poljudu, a bila je to ujedno i zadnja prvenstvena utakmica.

Želim se zahvaliti svim trenerima, navijačima, doktorima, fizioterapeutima, oružarima, tetama spremačicama, svima u Klubu s kojima sam proveo prekrasne tri i pol godine. Više od toga, igranjem za Hajduk ostvario sam svoj san, ovaj Klub je za mene uvijek predstavljao ogromnu emociju, a ja sam tu emociju nastojao živjeti na terenu u svakoj utakmici. Bilo je dobrih i loših trenutaka na tom putu, ali znam da sam za Hajduk uvijek davao sve što mogu. Žao mi je što idem, ali ova odluka je najbolja za Hajduk, a ako je najbolja za Hajduk onda je i za mene. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Hajduk kao još bolji igrač. Postoje dobri klubovi, bolji klubovi, svakakvi klubovi. Klubovi u kojima svatko od nas želi igrati i čije dresove kupujemo kao djeca. Hajduk meni nije ni dobar, ni bolji klub. On je prva ljubav. On je priča za sebe. – izjavio je Jurić na službene stranice Hajduka.