Sreten Ćuk okupio Karlovčane, već sutra pripremna utakmica na Krimeji

Karlovčani su započeli sa pripremama za novu sezonu, a na prvom treningu se našlo tridesetak igrača, uglavnom većina onih iz prošle sezone, uz nekoliko juniora i igrača koji su stigli na probu. U odnosu na prošlu sezonu klub su napustila tri prvotimca, Kristijan Sušilović, jedan od ponajboljih igrača prestao je sa nogometnom karijerom i odlučio se posvetiti vojnoj. Bermanec je viđen na treninzima Jaruna, Filip Soldo će karijeru nastaviti u Interu iz Zaprešića, a od daljnjeg igranja je odustao i branič Luka Basar.

Na ovim pripremama će Karlovac odigrati dosta velik broj prijateljskih susreta, tako će se već u subotu sastati sa Orijentom 1919, potom s Dinamom II, a na popisu protivnika se još nalaze novi drugoligaš Jarun, Bjelovar, Vrapče, Hrv. Dragovoljac, Lučko, Segesta i juniori Slaven Belupa. Generalna proba bi trebala biti na dijelu priprema koje će se odraditi u Dugoj Resi, a za protivnika je izabran četvrtoligaš Duga Resa 1929.

Ostala je većina domaćih igrača, ali bit će još promjena. Trebamo popuniti još neka igračka mjesta, Uprava je aktivna i radi na tome koliko je moguće. Ambicije su napadati vrh ljestvice, biti u vrhu i onda na zimu još vidjeti što se još može napraviti. Naša ambicija je sam vrh Treće hrvatske lige Središte, to jest prvo mjesto. To nam je glavni cilj u novoj sezoni. Radimo na pojačanjima i mislim da će se u roku od tjedan dana već znati puno više – izjavio je trener Sreten Ćuk za Radio Mrežnicu.