Solin bolji od Dragovoljca, ali nedovoljno za tri boda

Dobar nogomet smo mogli vidjeti u dvoboju prvoplasirane momčadi 2.HNL Hrvatskog dragovoljca koju je ugostio posljednji Solin. Gotovo svih 90 minuta Solin je bio bolja momčad, stvarali su puno više prilika, nekoliko puta su i pogodili stativu, no na kraju su osvojili samo jedan bod.

Poveli su gosti iz jedne od samo nekoliko prilika koje su imali na susretu, precizan iz daljine bio je Martinez početkom drugog poluvremena. Kao i do gola, tako i nakon njega domaćini su bili bolja momčad, pa zasluženo dolaze do izjednačenja. Nakon pogođene stative lopta se odbija do Kušete koji iz blizine u 55. minuti pogađa za 1-1 što je bio konačan rezultat.

Dragovoljac i dalje drži prvo mjesto, imaju tri boda više od drugoplasiranog Osijeka B. Solin je ostao na posljednjem mjestu, no barem se približio predzadnjem Junaku na jedan bod zaostatka i ako nastave s igrom koju su prikazali na ovoj utakmici imaju se pravo nadati boljem mjestu na tablici.

SOLIN – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1-1 (Kušeta 55′ – Martinez 49′)

SOLIN: Bender, Puljić, Vulikić, Tomić (od 70′ Taraš), Relota, Zeljković, Repić, Kušeta, Laušić (od 79′ Baković), Durdov, Veljača (od 61′ Matova);

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Rubić, Valentić, Glibo, Oreč, Pasariček, Crnčević, Viduka (od 46′ Vuco), Ernst (od 61′ Ilić), Caliz (od 85′ Zoungrana), Horvat (od 46′ Amoateng);