Slaven po potvrdu dobrog starta, Šibenik po prve bodove

FOTO: NK SLAVEN BELUPO

Slaven Belupo jako je dobro ušao u prvenstvo. Nakon što je odnio pobjedu iz Maksimira, u prošlom kolu se iz Osijeka se vratio s vrijednim bodom. Ipak kada je u drugom kolu trebalo potvrditi pobjedu nad Dinamom izgubili su domaću utakmicu protiv Lokomotive. Za potvrdu odličnog boda iz Osijeka sada im u Koprivnicu dolazi Šibenik. Šibenik koji je do sada bez bodova i ovo im je utakmica u kojoj moraju izvući nešto više. Istina je da su Šibenčani u sva tri prva kola bili gosti, iza njih su gostovanja u Osijeku i Splitu gdje se nije niti očekivalo da će se vratiti s pozitivnim ishodima u Šibenik, no četvrto gostovanje donosi put u Koprivnicu gdje bi utakmica sa Slavenom mogla pokazati stvarno stanje šibenske momčadi ove sezone.

– Čeka nas jedna jako važna utakmica, 90 minuta rada i borbe. Prije svega, želimo isprati gorak okus ostavljen nakon Lokomotive. Iako maksimalno respektiramo Šibenik, na svom terenu želimo doći do pobjede i sve ćemo učiniti za nju – rekao je vratar Slaven i junak izborenog boda u Osijeku, Ivan Ćović.

– Moramo ustrajati na poboljašanju naše igre, implentaciji zacrtanih ideja, posjedu. U redu je ako izgubiš jer je protivnik bio bolji, ali ne smijemo si dozvolit primanje golova iz glupih grešaka. Radili smo na njihovom ispravljanju, kao i na poboljšanju realizacije i nadam se da će se to u subotu vidjeti – izjavio je šibenski trener Rosas uoči gostovanja u Koprivnici.