Slaven i Lokomotiva po potvrdu dobrog starta u sezonu

FOTO: NK SLAVEN BELUPO

Nakon odličnog starta u prvenstvo i neočekivane pobjede na Maksimiru, pred Slaven Belupom utakmica je protiv Lokomotive. Dean Klafurić dobro je posložio momčad, obrambena taktika Slavena protiv Dinama položila je zadatak, a danas ćemo vidjeti kako je to kada Slaven treba napasti. S druge strane Lokomotiva također dolazi nakon dobrog starta. U Kranjčevićevoj su momci Silvija Čabraje remizirali s Hajdukom i puni su samopouzdanja.

Čeka nas teža i potpuno drugačija utakmica od one koju smo imali u prošlom kolu protiv Dinama, ali spremni smo za novi izazov. Želimo zadovoljiti naše navijače kroz zalaganje i igru i, naravno, želimo pobijediti. Svjesni smo komplikacija zbog situacije s COVID-om, ali svi bismo voljeli da naši navijači, čija nam je podrška potrebna, dođu u što većem broju jer se nogomet igra zbog njihosljednjih godina. Zasigurno će nam biti teško, očekuje nas čak i teža utakmica nego protiv Dinama u smislu očekivanja i svega ostalog jer treba potvrditi ono što smo napravili u Maksimiru. Međutim, mi smo spremni za taj izazov – najavio je utakmicu trener Slavena Klafurić

Slaven Belupo je organizirana ekipa, vrlo su dobri u tranziciji. Što se tiče nas, sastav će biti gotovo isti kao i u prvom kolu protiv Hajduka, no naravno da neke stvari moramo promijeniti jer se radi o drugom protivniku. Bit će to težak dvoboj, Slaven je pobjedom u Maksimiru pokazao da je jako dobar. Neće nam biti lako, ali vjerujem da možemo u Koprivnici ostati neporaženi – završio je strateg Lokomotive Silvijo Čabraja.