Silvijo Čabraja novi je trener Lokomotive

Novi trener Lokomotive je 52-godišnji Silvijo Čabraja, dosadašnji koordinator omladinske škole Lokomotive. U sezoni 2014/2015 i 2015/2016. je vodio seniorsku ekipu Lučkog tada u 2. HNL. U 23 utakmice na klupi Lučkog kako prenosi transfermarkt upisao je osam pobjeda, osam remija, te sedam poraza.

Zahvaljujem Upravi kluba na ukazanoj prilici. Očekujem uspješnu sezonu, bez prošlosezonske drame oko plasmana, uz afirmaciju naših mladih igrača – rekao je novi trener za službene stranice.

Ovim potezom je vodstvo kluba jasno dalo do znanja kako će se dati još više prilike igračima iz ‘svog dvorišta’, a slično ističe i direktor kluba Šikić.

Vjerujemo da smo povukli pravi potez. Znam da Čabraja odlično radi, apsolutno je posvećen nogometu. Dokaz njegova rada je i spoznaja da velik broj mladih igrača igra ozbiljan seniorski nogomet još i u juniorskim danima, najbolji su primjer za to Šimić, Kačavenda i Stojković, koji su iskoristili ukazanu priliku.

U najužem krugu za posao trenera u Lokomotivi su bili još i Dean Klafurić, te Mario Cvitanović, međutim priliku su ipak na kraju odlučili dati nekome iz svojih redova.