Silno motivirani Rendulić na klupi Gorice prva tri boda traži protiv svojih Šibenčana

Gorica će svoju domaću sezonu otvoriti večeras na svom stadionu kad im u goste dolazi Šibenik. Nakon gotovo godinu dana tako će domaći navijači moći pogledati svoje pulene, konačno rekli bismo. Zanimljiva će ovo utakmica biti i zbog činjenice da na klupi današnjeg domaćina sjedi dojučerašnji trener Šibenika koji je iz neobjašnjivog razloga dobio otkaz na klupi Šibenika.

– Šibenik je u Osijeku odigrao dobru utakmicu i čeka nas težak dvoboj. Nakon utakmice u Rijeci u kojoj smo poraženi u ovoj utakmici želimo do tri boda. Radimo dobro, nadam se našoj kvalitetnoj predstavi i pobjedi – rekao je Rendulić uoči dvoboja.

Svjestan je Rendulić važnosti dvoboja jer bilo bi dosta neugodno u prvenstvo ući s dva poraza te je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

– Na Rujevici smo vidjeli što znači imati navijače iza sebe. Nadam se da će dosta ljudi doći i dati nam podršku — govori Rendulić.

Na drugoj strani je ekipa koja nije ista kao ona koju je vodio Rendulić. Ima tu nekih igrača koji su ostali, ali praktički je riječ o potpuno novoj ekipi. Treneru Rosasu ovo je premijerna sezona u HNL-u, u prvom dvoboju u Osijeku je poražen i sad želi do premijernih bod(ova).

– Idemo po pozitivan rezultat. Čeka nas zahtjevna utakmica, ali radimo dobro na treninzima i želimo se kući vratiti s bodom ili sva tri – rekao je uoči puta u Veliku Gorciu Mario Rosas.

Ovaj tjedan u Šibenik je došao iz Hajduka.

– Prošao je pripreme s Hajdukom, spreman je, može igrati na više pozicija u napadu i bit će nam od velike pomoći – zaključio je trener Šibenika.