Sesvete u ljepotici s 5:3 izborile polufinale Kupa

U fantastičnoj utakmici 3. kola Kupa ZNS-a protiv Lučkog, Sesvete su u kombiniranom sastavu slavile s 5:3 i tako izborile polufinale.

Za domaćina utakmica nije krenula dobro, ambiciozno Lučko je odlučno pokazalo zube te povelo već u 6. minuti preko Ivana Horvata koji je iskoristio grešku vratara Farisa Krkalića. Ipak, stvari su ubrzo sjele na svoje mjesto te su Sesvete s tri pogotka od 15. do 24. minute u potpunosti okrenule utakmicu. Strijelci su bili Zenko, Stojanović i Sunagić.

A da bismo do kraja još mogli vidjeti dramu nagovijestila je 38. minuta u kojoj Luka Varga fantastično pogađa slobodni udarac preko živog zida te donosi smanjenje na 3:2.

Sesvete su u nastavku prednost držale do 85. minute kada nesporazum u njihovoj obrani koristi Rick Mickael Ella i donosi izjednačenje. Činilo se tada da ćemo pobjednika dobiti nakon izvođenja jedanaesteraca, no sama završnica susreta pripala je domaćinu.

Prvo je tako u 89. za vodstvo zabio Karlo Igor Majić dok smo u sudačkoj nadoknadi vidjeli još jedan eurogol, djelo Mateja Grgića koji je sam povukao kroz sredinu i fantastično odapeo u rašlje s više od 16 metara.

Polufinala su na rasporedu 18. i 19. svibnja.