Seid Behram novi je igrač Slaven Belupa

FOTO: NK Slaven Belupo

Seid Behram, bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine pojačao je Slaven Belupo. U Koprivnicu stiže iz susjedstva, odnosno iz Mladost Ždralova gdje je u prošloj sezoni bio ponajbolji igrač.

Veznjak rođen u Mostaru dogovorio je sa Slavenom jednogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne. Ljevak koji može igrati na poziciji ‘osmice’ i ‘desetke’ prošao je škole nogometa bosanskohercegovačkih Veleža i Željezničara, a nastupao je i za U-21 momčad engleskog Readinga. U seniorskoj karijeri igrao je za Racing FC Union iz Luksemburga, Velež iz Mostara te Mladost iz Ždralova. Valja istaknuti da je skupio i 13 nastupa za mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupo i na meni je sada da opravdam povjerenje koje su mi dali klub, trener i direktor. Želim igrati što je moguće bolje i napredovati svakodnevno. Znam da je ispred mene dosta posla, ali spreman sam na sve izazove. Čeka nas naporna sezona, no polako se ekipiramo, dobro treniramo i mislim da ćemo biti pravi u prvenstvu – rekao je po potpisu ugovora Behram za službene stranice kluba.