Samir Toplak više nije trener Varaždina

Nakon niza loših rezultata, Samir Toplak više nije trener nogometnog kluba Varaždina. Toplak je preuzeo momčad Varaždina prošle sezone u teškoj poziciji ali je zaredao sjajne rezultate i osigurao ostanak u ligi. Ove sezone presudili su mu nešto skromniji rezultati, pa je klub bio prisiljen na promjene. Povodom rastanka prenosimo priopćenje NK Varaždina:

Odlukom izvršnog odbora kluba, s današnjim danom Samir Toplak više nije trener prve ekipe Varaždina.

Varaždin se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu HT Prve lige, s jednakim brojem bodova kao i posljednjeplasirana Istra 1961 koja ima dvije utakmice zaostatka. U zadnjih 10 utakmica, ekipa Varaždina ostvarila je osam poraza te dva neriješena ishoda te od mogućih 30 bodova uzela tek 2 boda.

Do daljnjega – ekipu će zajednički voditi Dario Jertec i Zoran Kastel, a prva slijedeća utakmica na rasporedu je u subotu – 12.12.2020. protiv HNK Hajduk na domaćem terenu.

Gospodinu Toplaku zahvaljujemo na svemu što je napravio za prvu ekipu Varaždina kao i na sačuvanju prvoligaškog statusa prethodne sezone te mu želimo puno sreće u nastavku trenerske karijere.

Najizgledniji kandidat za preuzimanje klupe Varaždina trenutno je još jedna trenerska ikona, Branko Karačić.