Rudešov motor karijeru nastavlja u Slaven Belupu

Jakov Bašić novi je igrač Slaven Belupa. Veznjak koji može igrati i na poziciji stopera potpisao je dvogodišnji ugovor s Farmaceutima, uz mogućnost produženja za još jednu dodatnu godinu. Bašić je u svojoj je seniorskoj karijeri branio boje Hajduka B, Dugopolja, Hrvatskog dragovoljca i Rudeša. Veznjak iza sebe ima 64 nastupa u 2.HNL, a posebno se istaknuo u prošloj sezoni gdje je bio jedan od bitnijih igrača viceprvaka Rudeša.

– Dolazak u Slaven Belupo je za mene dobar iskorak u karijeri i samim time sam jako uzbuđen zbog novih ciljeva i izazova koji su klubu i meni kao igraču postavljeni ispred nas. Od sebe očekujem uvijek najviše, ne zadovoljavam se s prosjekom i samim time to očekujem i od momčadi – rekao je po potpisu ugovora Bašić za službene stranice kluba.

– Poznajem vrlo dobro jedan dio momčadi, mlade dečke s kojima sam igrao u bivšim klubovima dok su bili na posudbama. Znam i dio struke preko brata Luke koji je u Slaven Belupu bio kondicijski trener i veselim se početi raditi sa svima njima. Bio sam u par navrata u Koprivnici i doživio sam ju kao izrazito mirno mjesto. To bi značilo idealna sredina za predani i fokusirani rad na nogometnom planu kao i onom karakternom – zaključio je ljevonogi veznjak.