Rudeš odlazi iz Sigeta s punim plijenom

Izgleda kako je dolazak Carevića za Rudeš bio pun pogodak. Naime od njegovog dolaska momčad Rudeša još nije poražena, a samim time približili su se i sredini tablice.

Hrvatski Dragovoljac i Rudeš danas su u Sigetu odigrali čvrstu utakmicu. Crni iz Sigeta htjeli su se vratiti na pobjednički put nakon teško osvojenog boda u Solinu, no ni danas nisu uspjeli pobijediti. Štoviše, momčad Rudeša odnijela je puni plijen iz Sigeta. Opatija sada opasno prijeti za preuzimanjem vodeće pozicije 2.HNL.

Rudeš je kontrolirao dvoboj u prvom poluvremenu, a jedina prilika koju vrijedi izdvojiti je ona Kolege koju sjajno brani pouzdani vratar Dragovoljca Šubarić.

Početkom drugog dijela Rudeš dolazi u prednost. Igrala se 52.minuta kada Burić namješta loptu nakon prekršaja dvadesetak metara od gola i sjajno pogađa rašlje gola Šubarića. Nakon primljenog pogotka Dragovoljac pokušava izjednačiti no bezuspješno. Pri tome im nije pomogao crveni karton domaćeg Valentića 10 minuta prije kraja, koji je bacio u ponor nadanja za mogućim izjednačenjem.

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – NK RUDEŠ 0:1