Rudeš objavio ime trenera za novu sezonu

Nakon što su se na kraju sezone zahvalili Ivanu Landeki koji ih je vodio do drugog mjesta u 2.HNL, danas je klub iz zapadnog dijela Zagreba objavio ime novog trenera. U novoj sezoni vodit će ih Mato Neretljak.

Neretljak je u svojoj trenerskoj karijeri vodio HNK Orašje, NK Jajce, GOŠK Gabelu, da bi njegov posljednji angažman bio u Zvijezdi iz Gradačaca. Novi trener Rudeša trenutno je i dio stožera U20 reprezentacije Hrvatske na čelu sa Ognjenom Vukojevićem.

– Jako sam sretan što mogu biti dio ove obitelji! Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju.Uvjeren sam da možemo opravdati ciljeve u narednoj sezoni i donijeti dosta radosti našim navijačima. – rekao je Neretljak za službene stranice kluba.

– Drago nam je da Mato odabrao naš klub i postao dio našeg tima koji ima visoko postavljene ciljeve.Klub je dvije godine zaredom 2. na tablici 2. HNL i spremni smo napraviti velike stvari u sezoni 2022./2023. Zna se što NK Rudeš traži i ako budemo kao obitelj ostvariti ćemo naše ciljeve. – rekoa je direktor kluba Stipe Čondrić.