Rijeka traži nova tri boda protiv uzdrmanog Slaven Belupa

Rijeka Večeras na Rujevici igra protiv Slaven Belupo, Trener domaćih Goran Tomić respektira goste iz Koprivnice, ali najavljuje pobjedu i ostanak u vrhu prvenstvene tablice.

– Rijeka na svom terenu mora uzimati bodove, tako ćemo se i postaviti. Sigurno da moramo igrati pametno i analizirati te njihove kvalitetne strane. Doveli su nekoliko brzih igrača i moramo s te strane biti izrazito pametni. Nadamo se da ćemo osvojiti tri boda. – Rekao je Tomić

S druge strane Momčad iz Koprivnice je u vrlo nezavidnoj situaciji. Farmaceuti se nakon niza slabijih rezultata, a pogotovo poraza kod kuće u prošloj utakmici protiv Hrvatskog Dragovoljca u Rijeci moraju vaditi. Novi trener na klupi momčadi iz Koprivnice Zoran Zekić nada se kako će njegova momčad na teren istrčati hrabro te kako će im on donijeti novu energiju s kojom će ostvariti što bolji rezultat.

– Prvenstveno želimo pokazati što smo radili u ova dva tjedna. Želimo biti hrabriji, okomitiji, discipliniraniji i da kad završi utakmica znamo da smo dali sve od sebe. Nakon tri godine vraćam se u HNL i na najvatreniji teren u ligi. Za mene je to izazov, ali svoje emocije moram potisnuti te biti na usluzi svojoj momčadi i dati joj potrebnu energiju.