Rijeka predstavila trenerski dvojac na novu sezonu

FOTO: NK RIJEKA

Dragan Tadić i Fausto Budicin trenerski je tandem koji će voditi Rijeku u novoj sezoni. Dragan Tadić bit će u ulozi tehničkog direktora i imat će nadležnost nad stručnim stožerom, dok će Fausto Budicin biti u ulozi trenera.

– Na početku bi se htio zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči i savjetniku predsjednika Srećku Juričiću. Za mene je ovo velika čast i prilika koja se ne odbija. Emocije su jake, ne treba uopće govoriti koliko za mene znači prilika da radim ovaj posao. Ne treba uopće isticati da ću dati svoj maksimum – rekao je Dragan Tadić na predstavljanju.

Fausto Budicin imat će ulogu trenera, a branič je u dresu Rijeke skupio 157 nastupa.

– Na početku hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i cijeloj Upravi na povjerenju koju su nam ukazali. Radujemo se novom izazovu, vjerujemo da ćemo njihovo povjerenje opravdati rezultatima na terenu, rekao je Fausto Budicin.

Tadić je debi na klupi seniorske momčadi imao u prošloj sezoni kada je vodio Hrvatski dragovoljac, dok je Fausto Budicin u karijeri vodio Istru i Orijent.