Rijeka na Kantridi razbila slovensku Olimpiju

FOTO: HNK RIJEKA

Nogometaši Rijeke uspješno su se vratili na Kantridu. Treći “Povratak na Kantridu” bijeli su zaključili dobrom utakmicom i visokom pobjedom protiv Olimpije, trećeplasirane momčadi slovenskog prvenstva. U svečanom okruženju uz vatromet i navijanje kroz cijelu utakmicu Riječani su slavili rezultatom 6:1.

Murić je u 24. minuti odlično prošao po desnoj strani i ubacio, a Drmić je poentirao za 1:0. Samo pet minuta kasnije Kantrida je opet slavila, Murić je ubacio, lopta se kratko odbijala, obrana Olimpije nije brzo reagirala i Drmić je još jednom poentirao.

U 52. minuti, dvojac Olimpije koji je ušao u nastavku, kreirao je akciju za gol. Kurež je uzeo loptu pored Vukčevića i pronašao Laminea koji je poentirao za 2:1.

I tada Rijeka ubacuje u brzinu više. U 55. minuti Murić je pucao, vratar Olimpije odbio loptu, a Vučkić je bio najbrži na lopti za 3:1.

Josip Drmić hat-trick zaključuje u 59. minuti, Liber je preuzeo ulogu asistenta i nesebično proigrao Drmića za 4:1. Rijeka je novi gol postigla u 80. minuti. Merkulov je ubacio, a Obregon glavom zatresao mrežu za 5:1.

Samo dvije minute kasnije Mudražija je lijepim udarcem sa 16 metara matirao vratara Olimpije, lopta se od vratnice odbila u mrežu za konačnih 6:1.