Rijeka će već na Malti pokušati osigurati treće pretkolo

Na papiru Rijeka ima najlakši zadatak od tri hrvatska predstavnika u kvalifikacijama za Konferencijsku Ligu. Gostovanje na Malti kod Gzire ne bi trebalo predstavljati preveliki problem za igrače Rijeke.

Moramo biti spremni na sve i posao odraditi na najbolji mogući način – bio je kratak uoči susreta trener Goran Tomić, a zatim je nadodao ‘Gzira je momčad koja ima jako puno Južnoamerikanaca. Protiv Andoraca su odigrali iznimno tvrdu, agresivnu utakmicu. Vidjeli smo s čime raspolažu i za to se pripremili.

Matej Vuk je imao problema prije samog puta, međutim za ovaj dvoboj bi trebao biti spreman dok sigurno zbog ozljede neće biti Gnezde Čerina, Abassa i Prskala. Nakon odrađene suspenzije u HNL-u u momčad se vraća i Domagoj Pavičić.

Posljednju utakmicu smo odradili u pravom ratničkom duhu i borbom došli do sljedeće runde. Stvarno samo ponosan kako smo se postavili u utakmici gdje nismo bili pravi. Pripremamo se za novi okršaj svjesni da će zadatci biti sve teži i teži. Veselimo se sljedećoj utakmici, vjerujem da možemo odigrati dobro – najavio je dvoboj branič Gzire Gabriel Bohrer Mentz.