Recenzije hrvatskih Kladionica

SuperSport

Najpopularnija i najuspješnija hrvatska kladionica je definitivno SuperSport. Poznata destinacija svih petkunaša i ljubitelja oklade oba daju gol i 3+. Što se tiče ozbiljnog klađenja i širine ponude, onda ovo definitivno nije mjesto za vas. Orijentirana uglavnom na top sportovima i ligama sa ne tako velikim limitima, a kada im se i zalomi nešto zanimljivije imalo ozbiljnijem kladioničaru, tu se limiti još drastičnije smanjuju, te je gotovo nemoguće uplatiti ozbiljan novac. Što se tiče preglednosti ponude na webu i jednostavnost klađenja tu su daleko ispred ostale HR konkurencije. Ocjena 4/5.

Prva Sportska Kladionica

Odnedavno pod novim vlasništvom su doživjeli cjelokupni rebranding i u odnosu na ostale HR kladionice kod njih to zaista izgleda puno bolje. Povećala se značajno širina ponude, limiti su puno veći nego prije, a i jedini u HR jedini minus za kladioničara jest što su jako dobro povezani sa tržištem pa se svaka promjena kvote veoma dobro ažurira i kod njih. Novi izgled web stranice je malo zbunjujući u nekim segmentima, a niti tražilica ne funkcionira najbolje, pa s te strane zaostaju za SS-om. Iako nikada neće dostići visine SuperSporta, za nas su definitivno jedna od boljih kladionica u HR. Ocjena 4/5.

Hrvatska Lutrija – CroBet

Hrvatska Lutrija ili Crobet ima solidnu ponudu sporta, u korak sa SuperSportom i to je više-manje to. Hrvati je vole iz razloga što uz Loto 7/49 mogu okušati sreću i na sportskim terenima. Ozbiljno klađenje se svodi na nešto osjetljivije događaji, poput rukometnih strijelaca i slično, međutim i tu su količine uplate znatno limitirane. Web preglednik je sasvim pristojan i tu nema previše zamjerki, sve u svemu jedna osrednja HR kladionica. Ocjena 3/5.

Germania Sportska Kladionica

Kladionica koja najviše u HR ulaže u marketing, iskaču iz svake reklame, IG influensera i sl. Što se tiče samog klađenja, može se reći da su poprilično zahvalno mjesto za uplatiti okladu. Ponuda je dovoljno široka da zadovolji veći broj klijenata, iako nemaju azijske linije, limiti su nešto viši od konkurencije, a svjetsko tržište na prate najbolje, više se orijentiraju na količinu novca koja uđe pa s te strane se može naći kvalitetna oklada kod njih. Web je pregledan i uredan, malo spor, ali sve u svemu iznad prosjeka. Ocjena 3,5/5.

ArenaBet

Nedovoljno dugo na tržištu za ozbiljniju ocjenu. Kvaliteta ponude je u rangu ostalih HR kladionica, kvote su slične ili gotovo iste, pa se da zaključiti da i oni prate HR tržište. Web preglednik dosta podsjeća na onaj od Germanije, uredan je i pregledan. Donedavno nisu imali opciju online klađenja, no čini se da se to sada promijenilo, doduše mi ih nismo imali prilike isprobati.

Admiral Bet

Za Admiral vrijedi slična priča kao i za Arenu, odnedavno u novoj vlasničkoj strukturi pa nemamo ozbiljnije recenzije za njih. Web preglednik je jednostavan i pregledan, širina ponude u razini sa drugim HR kladionicama.