Predsjednik Dubrave Ivanović: Kadar nećemo puno mijenjati, a utakmice u 2.HNL igrat ćemo najvjerojatnije u Sesvetama

Po završetku 2.HNL predsjednik Dubrave Ivanović za klupske je stranice rezimirao netom završenu sezonu, te najavio planove za iduću. Također, opovrgnute su izjave kako Dubrava odustaje od natjecanja jer ne može igrati na svome stadionu. Dubrava je završila na 10.mjestu drugoligaške ljestvice. U sezonu su ušli sa Krešimirom Sunarom na klupi, da bi zbog loših rezultata Sunaru naslijedio njegov pomoćnik Alen Šušnić. Šušnić je uspješno vodio Dubravaše, ali ih je pred kraj prvenstva iznenadio odlukom da odstupi s mjesta trenera i preuzme kormilo Rudeša. Kao rješenje na klupu je sjeo do tada sporstki direktor Šantek koji je uspješno priveo prvenstvo kraju.

Imali smo dva trenera i kao treći je stigao naš sportski direktor Darko Šantek koji je sezonu priveo na najbolji mogući način tako da nismo osjetili odlaske prvog i drugog trenera. Žao nam je što je Darko vezan za ZNS kao profesionalac jer bi i sljedeće sezone bio trener. – izjavio je predsjednik Ivanović za klupske stranice.

Što se tiče igračkog kadra nadodao je – Vjerujem da će veći dio momčadi ostati, a za one koji će nas napustiti vjerujem da ćemo imati adekvatno rješenje. Bez obzira u kojem sastavu krenuli u pripreme uvjereni smo da sljedeće sezone možemo opet igrati zapaženu ulogu u 2.HNL. Što se tiče struke tu smo u pregovorima i u sljedećim danima očekujemo dolazak novog trenera.

Dubravaši će i treću sezonu igrati kao domaćini na gostujućem terenu. Prvu sezonu to su bile Sesvete, da bi prošle sezone igrali u Kustošiji. Iduća sezona vjerojatno će biti povratak domaćih utakmica u Sesvete, iako se otvara i mogućnost igranja u Sigetu.

Dobili smo licencu za novu sezonu da kao domaćini igramo utakmice u Sesvetama, a otvorila se sada mogućnost da svoje utakmice igramo u Sigetu na stadionu ”Stjepan Spajić” jer će HD kao domaćin svoje utakmice u 1.HNL igrati u Kranjčevićevoj. Još uvijek nismo sigurni da će to biti u Sigetu, a mi smo u ovom trenutku formalno domaćini u Sesvetama. Hvala gospodinu Peri Karatoviću i NK Sesvete koji su nam opet izašli u susret i dali mogućnost da kao domaćini igramo utakmice na njihovom stadionu – završio je predsjednik Ivanović za klupske stranice.

Također ostaje otvoreno pitanje izgradnje tribina na Klaki. Projekt ide sporim tempom, a promjena gradonačelnika sigurno neće ubrzati sami proces. Ipak iz Dubrave se nadaju kako će novi gradonačelnik Tomašević nastaviti projekt i da će izgradnja tribina ubrzo i započeti.