Pred juniorima Hajduka povijesna utakmica

FOTO: HNK Hajduk

Danas od 18 sati na Poljudu se igra utakmica play-offa Lige prvaka mladih u kojoj će Hajdukovi juniori igrati protiv vršnjaka iz madridskog Atletica na čijoj klupi sjedi veliki Fernando Torres.

Hajduk je u prve dvije nokaut runde eliminirao Skhendiju iz Makedonije i Minsk iz Bjelorusije. Za razliku od ta dva dvoboja kada se igralo na dvije utakmice, protiv Atletica se igra samo jedna utakmica, a u slučaju neriješenog rezultata odmah će se pristupati izvođenju jedanaesteraca.

– Atletico Madrid nije tipična španjolska momčad koja teži posjedu, vrlo su natjecateljski nastrojeni. Nije im strano igrati na kontranapad, a isto tako sposobni su jako pritisnuti protivnika. Stipe Biuk i Marin Ljubičić trenirali su s nama zadnjih dana, ali zbog Biukove ozljede u kadru je samo Ljubičić – kazao je trener Budimir Hajdukovih juniora u najavi susreta. 

Imat će Hajduk zasigurno veliku podršku s tribina, najavljeno je lijepo vrijeme, no kapacitet stadiona je ograničen zbog epidemioloških mjera na 40 posto odnosno oko 13.000 ulaznica.

Prije jučerašnjeg treninga mladim Hajdukovcima podršku je došla izraziti i prva momčad. Nada postoji, u jednoj utakmici sve je moguće…