Potopljeni teren i manjak imperativa ponudio je remi bez boje i okusa

Bez gledatelja u teškim vremenskim uvjetima i bez pravog natjecateljskog motiva posljednju utakmicu u tekućoj sezoni odigrali su na Gradskom Stadionu u Gorici istoimeni domaćin i Slaven Belupo.

Susret je od početka bio igran u nešto nižem ritmu no što smo navikli za ove dvije momčadi i bez pravih prilika u prvih 20ak minuta.

Prvi konkretniji pokušaji bili su oni u završnici poluvremena kada je Lovrić pokušavao u dva navrata izravno iz slobodnog udarca ili kad su gosti u samoj završnici prvog dijela nekoliko puta opasnije stigli do vrata Kahline.

Krajem prvog dijela i tijekom cijelog drugog poluvremena biblijski potop i kiša sručila se nad zagrebačko područje i pravog nogometa više bilo nije. Iako je travnjak visoko kvalitetan ni takav nije uspio upiti svu količinu kiše koja je pala u kratkom vremenskom razdoblju i natopljeni dijelovi terena natjerali su obje momčadi na sasvim drugačiji nogomet.

Bilo je tu nekoliko pokušaja da se visokim loptama uposle Mudrinski s jedne i Krstanović koji je ušao u nastavku s druge strane ali sve je ostalo samo na pokušajima bez pravih prigoda. Završila je tako relativno uspješna sezona za obje ove momčadi i slijedi im kratki odmor a već za 3 tjedna gledamo ih ponovno u akciji u novoj sezoni.