Pogotkom Režabeka izravno iz kornera Vrbovec slavio u prijateljskom dvoboju u Bjelovaru

Gradski stadion u Bjelovaru ugostio je u prijateljskoj utakmici istoimenog domaćina i goste iz Vrbovca. Utakmica se odigrala po velikoj vrućini pa je sukladno tome i nogomet bio nekako trom i spor. Jako puno nepovezanih akcija, loših dodavanja možemo osim vrućini pripisati i teškim nogama jer je vidljivo da su ekipe u jeku priprema za sezonu.

Na kraju su slavili gosti 1:0 pogotkom Režabeka direktno iz kornera u 23. minuti utakmice. Bjelovar je pokušao nešto promijeniti, ali koliko god su se trudili konkretnijih prigoda za izjednačenje nije bilo, kao što nije bilo ni onih za povećanje vodstva.

Uoči utakmice popričali smo s Markom Ćurićem, predsjednikom NK Bjelovar koji je zadovoljan stanjem u ekipi, ali njega, kao uostalom i sve ostale niželigaše muči financijska konstrukcija nakon korone.

– Teško je bilo što očekivati od predstojeće sezone. Kad četiri mjeseca ne igrate utakmice ne možete znati ni što vas čeka. Mi smo napravili onoliko koliko možemo i sastavili smo ekipu za koju vjerujemo da može bit konkurenta, a hoće li to tako biti to nitko ne zna – kazao nam je te dodao:

– Staviti bilo kakav ultimatum pred ekipu bio bi sulud potez jer nitko ne zna što nas očekuje.

Kao što znamo prije korone bilo je priče o izgradnji stadiona, ali naravno to je sve stalo, ipak predsjednik je optimističan.

– Kao što su sve tvrtke stale sa svojim djelatnostima, tako smo i mi, a tako je i grad Bjelovar. Ipak, uspjeli smo srediti teren s umjetnom travom (koji izgleda odlično op.a.), a sad smo u dogovoru s Gradom da krenemo i sa stadionom – kazao nam je za kraj Ćurić.

NK Bjelovar – NK Vrbovec 0:1
(Režabeka 23′)