Podjela bodova u Koprivnici

FOTO: NK SLAVEN BELUPO

U Koprivnici smo gledali jednu jako dobru utakmicu igranu u visokom ritmu svih 90 minuta. U prvom poluvremenu Belupo je imao inicijativu, međutim u zadnjoj trećini terena falilo je ideje i odlučnosti, dok je s druge strane puno konkretniji bio Šibenik koji je to na kraju i iskoristio u 33. minuti. Centrirao je sa desne strane Batarelo a loptu je iz blizine u mrežu zakucao glavom Jakoliš.

U drugo poluvrijeme Klafurić ulazi sa dva nova igrača Soldom i Lulićem, međutim stanje na terenu se nije previše mijenjalo prvih 15-tak minuta. Šibenik je bio nešto povučeniji i čekao svoju priliku iz kontre i polukontre, a jednu takvu nije iskoristi Jakoliš udarcem sa 11 metara, dok su se napadi Belupa svodili na duge lopte koje su tražile Krstanovića. Prvu dobru priliku u drugom poluvremenu je imao Knoll sredinom drugog poluvremena, međutim njegov dobar pokušaj glavom brani Rogić. Drugu takvu je propustio u 80. minuti Monjac, no iz teške situacije lopta odlazi malo pored gola.

U 84. je Šibenik mogao riješiti pitanje pobjednika, međutim u kontri tri na dva Kvesić je bio sebičan i lopta odlazi pored gola.

Najveću priliku za Belupo ima Glavčić u 86. minuti, ali jako dobar udarac sa 16 metara još bolje brani Rogić. A onda samo minutu kasnije Krstanović sjajno odigrava Monjca kroz srce obrane Šibenika, a ovaj to mirno posprema za 1:1. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i na kraju po svemu viđenom zaslužena podjela bodova u Koprivnici.

NK SLAVEN BELUPO – HNK ŠIBENIK 1:1 (Monjac / Jakoliš)