Podjela bodova Kustošije i Solina

Redizajnirana momčad Kustošije bez Brodića, Šlogara, Ljubanovića i Havojića u pripremnim je utakmicama postizala sjajne rezultate. No i iza momčadi Solina dva su osvojena turnira u pripremnom razdoblju. Kustošija je danas u prvom dijelu mogla riješiti utakmicu, no na kraju završilo je podjelom bodova.

Prvo poluvrijeme je proteklo u znaku domaćina i gosti mogu biti zadovoljni da na poluvrijeme nisu otišli sa rezultatskim minusom, a trebali su i to sa barem dva gola u mreži. Kustošija je držala Solin u šaci skoro 40 minuta, redajući par velikih prilika, ali napadači Kustošije u prvom redu Janušić i Unušić, nisu bili koncentrirani i pravo je čudo da se na poluvrijeme otišlo bez golova. Solin nije pokazao ništa u prvom poluvremenu, praktički su ostali bez ozbiljnijeg pokušaja prema golu.

Niti u drugom poluvremenu se stvari nisu puno mijenjale premda je Solin odlučio igrati malo otvorenije. Kustošija je stvorila par prilika, a onda u 77. minute kada su gosti napravili diskutabilan penal na Raužanu. Miran realizator je bio Kosić za prednost Kustošije 1:0. U 87. minuti Solin izjednačuje. Luka Mamić se našao u situaciji iz koje sigurno matira Tonija Šuškovića. Do kraja utakmice se rezultat nije mijenjao.

KUSTOŠIJA – SOLIN 1:1 (Kosić / Mamić)