Plantak potpisao za slovenskog prvoligaša

FOTO: NK Aluminij Kidričevo

Karlo Plantak napustio je drugoligaša Kustošiju i potpisao za slovenskog prvoligaša Aluminij iz Kidričeva. 24-godišnji veznjak potpisao je s Aluminijem jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja.

Plantak je karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, nastupao je za drugu momčad Dinama da bi se nakon toga odlučio za odlazak u Slaven Belupo. Iz Koprivnice odlazi u Celje s kojim osvaja prvenstvo sudjelujući u 24 prvenstvena nastupa. Nakon trofejne sezone vraća se u Zagreb, točnije u Kustošiju iz koje odlazi ponovno put Slovenije.

– Drago mi je da sam uspio postići dogovor da ću opet moći igrati na najvišoj razini slovenskog nogometa. Ekipi sam se priključio na pripremama u Poreču, gdje su me odlično prihvatili i novi suigrači i članovi stručnog tima. Nadam se da ću svojim igrama u Kidričevu pomoći “šumarima” na putu do zacrtanih ciljeva. Mogu obećati da ću na svakom treningu i utakmici pokazati da zaslužujem crveno-bijeli dres. – rekao je Plantak na predstavljanju za službene stranice kluba iz Kidričeva.