Olmissum razbio Vrgorac za kraj regularnog dijela 1.HMNL

Još jednu rutinsku pobjedu, osmu uzastopnu, upisao je Olmissum, ovog puta je nastradao Vrgorac.

Pitanje pobjednika je bilo riješeno već u prvom poluvremenu. U prvih desetak minuta zeleno plavi dolaze do dva gola prednosti. Prvo se u strijelce upisao Sekulić u 7. minuti, a dvije minute kasnije i Kolobarić atraktivnim udarcem iz voleja. Za veliku prednost od tri gola je zaslužan Horvat pred kraj poluvremena. Mišerda povisuje na 4-0 u 24. minuti, ali nakon toga se bude gosti. Prvi pogodak na utakmici zabija Brazilac u redovima gostiju Marlon. Vrgorac je mogao i na dva gola zaostatka, ali udarac Kraljevića je spriječila greda. 28. minuta je bila za Vrgorčane najgora u utakmici, jer su u manje od 60 sekundi razlike primili dva gola, strijelci su bili Jelovčić i Kustura. Na 6-2 smanjuje Martinac, a konačnih 7-2 postavlja Sekulić dvije minute prije kraja susreta.

Oba kluba su se plasirala u playoff, samo iz potpuno različitih pozicija. Olmissum kao prvoplasirani igra protiv osmoplasiranog Squarea, dok sedmi Vrgorac igra protiv Novog Vremena.

Olmissum – Vrgorac 7-2 (Sekulić 7′ 1-0, Kolobarić 9′ 2-0, Horvat 18′ 3-0, Mišerda 24′ 4-0, Marlon 24′ 4-1, Jelovčić 28′ 5-1, Kustura 28′ 6-1, Martinac 36′ 6-2, Sekulić 38′ 7-2)

Olmissum: Luketin, Kolobarić, Perišić, Jurić, Mišerda, Baučić, Juretić, Kustura, Marić, Horvat, Sekulić, Postružin, Buljević, Jelovčić;

Vrgorac: Vučić, Martinac, Gašpar, Gudasić, Pervan, Vukosav, Kraljević, Grbavac, Turić, Marinović, Govorko, Roskam, Marlon;