Olmissum i dalje nedodirljiv, upisali su šestu prvenstvenu pobjedu u nizu!

Iako su Omišani osigurali prvo mjesto u regularnom dijelu 1.HMNL i dalje pobjeđuju, ovog puta nastradao je Futsal Dinamo s visokih 4-0.

Prvo poluvrijeme odigralo se bez pogodaka, utakmica je bila prava tvrda, prvenstvena. Olmissum je imao nekoliko prilika, ali mreže su mirovale. U drugom poluvremenu smo čekali pet minuta do prvog gola na susretu. Jurić je šutirao s desne strane, lopta se odbila od unutrašnje strane stative i šetala po gol lini, loptu je u mrežu ugurao Pavić za vodstvo domaćih 1-0. Tri minute kasnije nakon kornera u strijelce se nesretno upisuje Novak, igrač Dinama je zabio autogol. Tri gola prednosti donosi Kolobarić nakon duge lopte vratara Luketina. Veliki zaostatak bio je znak da će gosti krenuti s golmanom-igračem u preostalih nekoliko minuta. No prednost zeleno plavih se povećala, dvije minute prije kraja preko cijelog terena prazan gol pogađa Kustura za konačnih 4-0.

Olmissum je već ranije osigurao prvo mjesto, dok je Dinamo propustio priliku da barem na jedan dan preskoči Novo Vrijeme na drugom mjestu. Trenutno su treći i ako Crnica svlada Novo Vrijeme pasti će na četvrto mjesto. U sljedećem kolu Olmissum putuje u Osijek, a Dinamo dočekuje susjednu Uspinjaču.

Olmissum – Futsal Dinamo 4-0 (Pavić 25′ 1-0, Novag (ag) 28′ 2-0, Klobarić 31′ 3-0, Kustura 38′ 4-0)

Olmissum: Luketin, Pavić, Kustura, Jurić, Mišerda, Bilandžić, Baučić, Kolobarić, Sekulić, Jurlina, Postružin, Buljević, Jelovčić, Marić;

Futsal Dinamo: Herceg, Kanjuh, Prgomet,Badrov, Čekol, Pavlić, Đuvlat, Mužar, Novak, Vučković, Mudronja, Grbeša, Matković, Penava;