Olmissum bez problema svladao Crnicu

Olmissum je u novoj sezoni nastavio gdje je u prošloj stao. U prvom kolu su s visokih 4-0 na svom terenu svladali Crnicu, tijekom cijelog susreta pobjeda nije bila upitna.

Omišani su bolje otvorili utakmicu, a greška gostiju im je pomogla da dođu do vodstva. Igrač Crnice je igrao rukom i sudac je pokazao na šest metara u 9. minuti. Precizan je bio Juretić. Do kraja poluvremena dolaze i do drugog gola. U 16. minuti s desne strane je dodao ubacio loptu u sredinu Horvat, a u mrežu je posprema Pavić. Mogao je Olmissum i do trećeg gola u posljednjim sekundama prvog poluvremena, no Pavić se nije najbolje snašao ispred vratara Bilića.

U drugo poluvrijeme Crnica ulazi bolje, stvaraju i nekoliko prilika, ali to ne uspijevaju rezultatski kapitalizirati. Naprotiv, pogodak smo vidjeli na drugoj strani, Pavić odbijenu loptu šalje u mrežu za 3-0 u 33. minuti. Posljednjih nekoliko minuta je Crnica pokušala s golmanom-igračem, ali i to su kaznili domaćini, nakon oduzete lopte preko cijelog terena na prazna vrata precizan je bio Perišić.

U sljedećem kolu Olmissum igra reprizu superkupa protiv Uspinjače na svom Ribnjaku. Crnica je također domaćin, na Baldekinu ugošćuje splitski Universitas.

Olmissum – Crnica 4-0 (Juretić (P) 9′, Pavić 16′, 33′, Perišić 37′)

Olmissum: Bilandžić, Juretić, Perišić, Pavić, Jurlina, Baučić, Kolobarić, Postružin, Kustura, Buljević, Marić, Horvat, Jurić, Sekulić;

Crnica: Bilić, Vuković, Škugor, Šamija, Stojković, Jolić, Kuač, Marčić, Radić, Perić, Subotić, Žilić, Burčul, Jelovčić;