Odlično otvaranje kola Dragovoljca i Rijeke

Sjajnu utakmicu gledali smo u petak navečer u Kranjčevićevoj. Petstotinjak gledatelja moglo je uživati u odličnom nogometu koji su nam pružali Hrvatski dragovoljac i Rijeka. Dragovoljac je imao 2:0, Rijeka se uspjela vratiti, čak i zabiti minutu prije kraja, no taj je pogodak poništen zbog zaleđa. Iako može žaliti jer je prosuo 2:0, Mladina nakon pobjede u Koprivnici i boda s Goricom, uzeo je bod Rijeci i u tri kola koliko je na klupi ne zna za poraz.

Krenula je Rijeka odlučno, Dragovoljac se već u svom prepoznatljivom stilu povukao i odlično branio. Briljirao je ponovno odlični vratar Crnih Šubarić, zaustavljao sve napade Riječana. U 21. minuti sjajno je zaustavio Drmićev pokušaj, a onda kako to obično biva sedam minuta kasnije stiže kazna. Petković slalomom sa centra prolazi sve riječke prepreke, te solo akciju završava pogotkom u stilu Messija. Šokirao je pogodak Riječane, pa od tada Dragovoljac prijeti. Pritisak se isplatio jer je Majstorović iznudio, a zatim i uspješno realizirao kazneni udarac za velikih 2:0.

Odmah na startu drugog dijela Ampem pogađa majstorski sa 25 metara za smanjenje vodstva Dragovoljca na 2:1. Samo tri minute kasnije, još jedan sjajan pogodak, opet sa dvadesetak metara, ovoga puta prizmenim udarcem pogodio je Pavičić za povratak Rijeke i konačnih 2:2.

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – HNK RIJEKA 2:2 (Petković, Majstorović / Ampem, Pavičić)