Odigrana su dva susreta pretkola hrvatskog kupa: Karlovac i Nehaj prolaze dalje

FOTO: NK KARLOVAC

Danas su svoje susrete pretkola odigrali Zagora iz Unešića koja je ugostila momčad Karlovca, te senjski Nehaj koji je ugostio Borac iz Imbrioveca. Prolazak dalje izborili su Karlovčani, te senjski Nehaj.

U Senju su nogometaši Nehaja potpuno zasluženo slavili s 2:0 i došli do prvog kola kupa. Oba gola pala su u drugom dijelu što je ponajviše zasluga danas odličnog vratara gostiju Balali, koji je u prvom dijelu zaključao svoja vrata. Strijelci za Nehaj bili su Tomac u 62.minuti i Buqaj u 83. minuti susreta.

FOTO: NK BORAC IMBRIOVEC

U drugom susretu odigranom danas gosti iz Karlovca bili su bolji od Zagore u Unešiću rezultatom 2:1. Karlovac je odigrao dobru i pametnu utakmicu i uspješno blokirao domaćine koji su poznati po uspjesima u kupovima. Karlovčane je u 29.minuti u vodstvo doveo Sušilović, a u 62. minuti Bagarić postiže autogol skrenuvši loptu nakon Marinićeva šuta u vlastitu mrežu za 2:0. Neizvjesnost i nadu Zagori daje kazneni udarac u 88. minuti kojeg sigurno realizira Sablić. U posljednjih nekoliko minuta Karlovac se uspio obraniti naletima Zagore, te se plasirao u prvo kolo hrvatskog kupa.