Novo Vrijeme bez većih problema do pobjede u Osijeku

Drugo kolo 1.HMNL otvorili su svojim dvobojem u osječkoj dvorani Zrinjevac domaćin Osijek KELME i Novo Vrijeme iz Makarske.

Dvoboj je to u kojem je gost bio veliki favorit i svoju ulogu favorita je rutinski i opravdao. Već u 2.minuti Ante Sokol dovodi Makarane u vodstvo. Osijek KELME je pokušavao no odličan je bio vratar Novog Vremena Herceg te je obranama održavao svoju ekipu u vodstvu.

U 13.minuti već je 0-2 nakon pogreške osječkog vratara Živkovića, a strijelac je Dos Santos. Još mirniji odlazak na poluvrijeme Novom Vremenu pogotkom u 15.minuti osigurao je Nikola Pašalić, te je na semaforu na poluvremenu stajalo 0-3. Bilo je jasno da će se Osijek teško vratiti iz ovakvog rezultatskog zaostatka te iako su imali svoje prilike, iskusni i bolji gosti zabijaju još dva gola a strijelci su bili Bajrušović u 24.minuti i Osredkar u 28.minuti.

Nakon petog gola, Novo Vrijeme se povlači, prepušta posjed domaćinu i vreba priliku za nove golove iz kontre. Ovakav odnos snaga i povećani posjed, kao i činjenicu da su gosti imali pet akumuliranih prekršaja domaćini su iskoristili za dva pogotka pri kraju utakmice za konačnih 2-5. Strijelci su bili Pandurević u 38.minuti i Kajfeš u 40.minuti.

SD Zrinjevac, Osijek
MNK Osijek KELME- MNK Novo Vrijeme 2-5 (Pandurević 38, Kajfeš 40 / Sokol 2, Dos Santos 13, Pašalić 15, Bajrušović 24, Osredkar 28)