Novo pojačanje u Gorici

FOTO: HNK GORICA

Novi igrač HNK Gorica je 31- godišnji vezni igrač Elvis Sarić. U klub je došao kao slobodan igrač jer mu je 1. kolovoza istekao ugovor sa saudijskim Ahlijem.

– Sretan sam i zadovoljan, došao sam u jedan sređen klub. Drago mi je da sam tu, nadam se da ću pomoći Gorici, kao i ona meni, da ćemo zajedno biti uspješni. Došao sam ovdje prije 20-ak dana, trenirao s momčadi i čekaju da se neke stvari možda odviju. Imao sam i neke druge opcije, to se nije dogodilo, ali zapravo sam, iskreno, od početka sam mislio da je najrealnije da cijela ta priča završi ovako kako je završila. Mislim da sam u ovom trenutku odabrao najbolju opciju za sebe – kazao je Sarić.

U karijeri je već nastupao za hrvatske klubove od kojih ćemo izdvojiti Inter iz Zaprešića, Lučko i Vinogradar, dok je u BiH nosio dres Sarajeva i Slobode iz Tuzle. Osim već spomenutog Ahlija nastupao je i za korejski Suwon Bluewings. Za BiH reprezentaciju ima 18 nastupa i jedan upisan pogodak.

– Ovo je jako dobra sredina, momčad s jako puno mladih momaka, što je danas i realnost nogometa. Situacija u kojoj je trenutačno Gorica je realna i vjerujem da ćemo se tu zadržati, ali i da s nama neće biti lako nikome, pa tako ni ovima iz “velike četvorke”. S druge strane, moramo znati da ni nama ni s kim neće biti lako. Momci su super, pošteni sportaši, trenira se odlično, uvjeti su dobri, klub je dobar i mislim da možemo zajedno rasti – zaključio je Sarić, koji će nositi broj 27 na dresu.