Novi trener Hajduka je Jens Gustafsson

Nije se dugo čekalo da Hajduk nađe zamjenu Tramezzaniju, a ta uloga će pripasti 42. godišnjem šveđaninu Jensu Gustafssonu. Mladi stručnjak se ističe kao moderan trener koji preferira brz i napadački nogomet, te voli davati priliku mladim igračima, što će sigurno biti dobro prihvaćeno u Hajduku.
Posljednji angažman je imao u švedskom prvoligašu Norrkopingu gdje je radio od 2016. – 2020. Taj klub je doveo jednom do finala kupa, te jednom do viceprvaka države. Drugih zapaženijih rezultata u karijeri i nema. Radio je kratko u AIK-u kao asistent, te u mlađim kategorijama Švedske U21 reprezentacije.

Sretan sam i ponosan što sam dio ove zemlje, ovog grada i posebice Hajduka. Nisam mogao odbiti ovu ponudu. Napravit ću sve da se ljudi ponose Hajdukom. ‘Očekujem da ću se brzo aklimatizirati. To ne bi trebao biti problem. Svjestan sam mentaliteta ovdašnjih ljudi, sve znam. Cilj mi je ostati do kraja ugovora, ali to nije pitanje za mene. Napravit ću sve što mogu da bih ostao – bilo je prvo što je rekao Gustafsson.