NK Gaj Mače osvajač Kupa Krapinsko-zagorske županije

Na igralištu NK Jedinstva u Sv.Križu Začeretju igralo se finale Kupa Krapinsko – zagorske županije. Finale su izborile ekipe Gaj Mače čiji smo put do finalne utakmice pratili na našem portalu i neugodna ekipa NK Zagorca.

Utakmica je pobudila veliko zanimanje u okolici a kao i uvijek ekipu Gaj Mače pratila je vjerna vojska navijača te se na tribina i pored terena skupilo oko 1000 gledatelja.

Nominalni domaćin Gaj poveo je u 39.minuti preko sjajnog Tomislava Haramusteka i 1:0 bio je rezultat s kojim se otišlo na odmor. Odmah po početku nastavka Gaj dolazi i do drugog pogotka, ponovno je strijelac Haramustek u 51.minuti.

Gosti se vraćaju u dvoboj samo minutu kasnije preko Smrekara a na 2:2 poravnao je Firer u 63.minuti. Bilo je to razdoblje bolje igre Zagorca no Gaj je ponovno izvukao najviše kad je bilo najpotrebnije. U 71.minuti novo vodstvo za Gaj te za konačnih 3:2 postavio je Dino Cvrtila i ekipa iz Mača mogla je slaviti veliki uspjeh u finalu kupa.

Rezultat se do kraja nije mijenjao i Gaj Mače na najbolji mogući način osvajanjem kupa najavljuje novu sezonu u 3.HNL, ekipa Cronogometa želi im puno uspjeha i još puno pozitivnih priča iz Mača.