Nenad Bjelica novi je trener Osijeka: San je zaigrati Ligu prvaka

Nakon dugo najavljivanja danas je konačno predstavljen novi trener NK Osijeka, Nenad Bjelica.

Nakon što je jučer Ivica Kulešević smijenjen sa mjesta trenera, danas je u 13 sati na Pampasu Bjelicu predstavio predsjednik Osijeka Ferenc Sakalj i poklonio mu dres s brojem 10 koji je Bjelica nosio tijekom igračke karijere.

Bjelica će tako nakon sjajnog posla u Dinamu i ružnog rastanka ponovno voditi klub u HNL-u i bit će zanimljivo vidjeti hoće li im uspjeti pomrsiti račune.

Debi na klupi Osijeka imati će za 7 dana kada u Osijek stiže Rijeka, a već 17.09. igra se Europa liga gdje je suparnik Basel. Vidjet ćemo hoće li Bjelica uspjeti podignuti momčad nakon lošeg starta u prvenstvu i osvojenog boda iz 3 utakmice.

Na pitanja o mogućim pojačanjima Bjelica je odgovorio: “Mogu reći da pozicije zadnjeg veznog, lijevog beka i krila nisu duplo popunjene i na njih smo fokusirani, a ostalo ćemo vidjeti”. U Osijek bi trebao i cijeli njegov stručni stožer s kojim je surađivao u Dinamu.

Prema komentarima na društvenim mrežama čini se da su Osječani prezadovoljni dolaskom Bjelice i da će zajedno pokušati ispuniti san, a to je Osijek u Ligi prvaka.