Nastavak priprema HAŠK-a: U subotnjoj matineji pobjeda protiv juniora Intera

Nogometaši HAŠK-a upisali su i drugu pobjedu u pripremnim utakmicama svladavši juniore Intera s 2:1.

Inter je poveo već u petoj minut dvoboja preko Stojaka, da bi pred kraj prvog poluvremena za HAŠK izjednačio Kovačić. U drugom poluvremenu treneri su promijenili kompletne sastave, a pobjedu domaćinima donio je Benjamin Koon Doe.

Utakmica je imala visoki intezitet, a oba gola HAŠK-a došla su nakon lijepih kombinacija.

– Jako dobra utakmica s obje strane, vidjeli smo kako trenutno stojimo. Pojačanja s početka sezone Karamatić i Gujić su opravdali naše povjerenje. Imamo još vremena do početka sezone da posložimo redove do kraja i spremni dočekamo prvo kolo – rekao nam je nakon utakmice trener Ivan Piplica.

Strijelac prvog pogotka David Kovačić istaknuo je da je ovo pobjeda cijele ekipe usprkos tome što su tek na početku priprema.

– S obzirom da smo na početku priprema i noge su nam malo teške, možemo biti zadovoljni rezultatom iako izvedba trenutno nije na razini koju trener traži.N e bih sebe posebno isticao, moj pogodak je plod uigrane akcije cijele momčadi, a u konačnici to se od mene i očekuje kao napadača.

Sljedeća pripremna utakmica za HAŠK je sljedeću subotu u gostima kod Bistre, a termin će biti objavljen naknadno.

Sastavi HAŠK: Kralj, Perinić, Miloš, Kos, Pintarić, Pizzitola, Salamunović, Jelavić, Zelenika, Kovačić, Rihtar ( još su igrali – Gujić, Omazić, Bukovac, Karamatić, Režek, Koon Doe, Surjan, Đonlić, Palić)

Inter juniori: Vukanović, Kovač, G.Stojak, Ljubić, Horvatin, Zavorac,Suljić, Karkovac, E.Stojak,Ivanuš, Sejman (još su igrali – Pojer, Kosanović, Petric, Cigrovski, Teofilović, Artuković, Mišljencević, Videk, Dajić, Strize, Dugonjić, Bilušić)